Bloeiend Zwanger Retreats

Een vijftal mini-retreats op een veilige fijne plek waar je volledig kan ontspannen, dieper in je lijf kan zakken en je sterker kan verbinden met jezelf, je kindje en andere mama’s. Inclusief twee extra coaching-sessies met je partner rondom de geboortevoorbereiding voor een optimale vrije geboorte-ervaring.

Deze serie van mini-retreats biedt jou de gelegenheid om heerlijk verwend te worden door aandacht, pure voeding en door volledig te ontspannen. Door middel van yoga en mindfulness zak je dieper in je lijf en leer je contact te maken met je baby. Je leert te ontspannen en vergroot het plezier in het zwanger zijn. Je zult meer zelfvertrouwen opbouwen en met vertrouwen de bevalling in gaan. Technieken vanuit mindfulness en ontspanning bieden naast een stevige voorbereiding voor de bevalling eveneens veel vaardigheden voor een positieve mindset waar je ook in het moederschap profijt van zult hebben.

Tijdens de coachings-sessies met je partner zullen we aandacht besteden aan individuele wensen en processen, het geboorteplan uitwerken en worden jullie als partners op intieme wijze gecoacht in het als team samen aangaan van het proces voor tijdens en na de bevalling. Alle belangrijke inhoudelijke informatie over de bevalling komt aan bod en er is voldoende ruimte voor uitwisseling van ervaring en jullie eigen vragen en wensen.

Gun jij jezelf, je baby en je partner deze voorbereiding?

Locatie & data
Kindercentrum BLOEI, Haringstraat 8A in Dordrecht
Zondagen van 10:30- 13:00

9 september
30 september
14 oktober
4 november
18 november

(Dagen zijn inclusief heerlijke pure lunch)

Kosten
Jouw investering voor de cursus, bestaande uit 5 mini-retreats met lunch en 2 individuele sessies + 15% korting op een cursus baby-yoga, is 350 euro.

Je ontvangt een leeg schrift, een uitgewerkt geboorteplan, een map met naslagwerk incl. cursusinformatie en oefeningen én een goodiebag met o.a. Shea Butter van Holistic Doula en een set Geboorte Affirmatiekaarten.

Aanmelden
Aanmelden kan hier. Er is plek voor maximaal 6 zwangeren, dus meld tijdig aan!

 

❤ Houd de agenda goed in de gaten voor de planning van de 1-daagse retreats!!