Samenwerkende partners

BLOEI is een zusje van Love for Birth. Hier brengt Lianne haar aanbod speciaal voor (zwangere) vrouwen en moeders onder de aandacht. Neem een kijkje op de websites om meer te lezen over haar aanbod:

www.loveforbirth.nl

Als ervaringsdeskundige en therapeut werkt Lianne als Stiefprofessional met samengestelde gezinnen om meer geluk en evenwicht te creëren in het samengestelde gezin. Lianne biedt vanaf 1 april in haar Stiefgoed praktijk in Dordrecht stiefcoaching, ouderschapscoaching, relatietherapie en kindertherapie aan de (stief)ouder, de (stief)kinderen, de expartner en de stiefgrootouders. Lees meer over Stiefgoed en de praktijk Stiefgoed Dordrecht op de website:

www.stiefgoed.nl

BLOEI werkt eveneens graag samen met andere professionals om het BLOEI aanbod aan te vullen met prachtige pareltjes. Hieronder stellen samenwerkende partners zich voor!


Drs. Brun Kuipers eigenaar De Geboortespecialist

Brun Kuipers is eigenaar van De Geboortespecialist en werkt als gezondheidswetenschapper, moederconsulent en geboortetraumatherapeut.

Mijn aandachtsgebied is de gezondheid van moeders. Rondom zwangerschap, bevalling en de eerste jaren daarna verandert het lichaam van een moeder en bepalen bevallingservaringen haar welzijn, gevoelsleven en gedrag. Ik begeleid moeders en hun gezin bij (het voorkomen van) problemen waar zij mee te maken krijgen rondom de geboorte van hun kindje en richt me op de gezondheid van moeders en hun functioneren in het dagelijkse leven. Daarnaast begeleid ik moeders om geboortetrauma’s voor, tijdens en na de zwangerschap te diagnosticeren en te behandelen. Ik werk nauw samen met mijn team en bewaak continue onze kwaliteit van zorg.

www.degeboortepsecialist.nl


Kinderyoga CommunityDebbie Jonkergouw

Debbie is een creatieve kinderyogadocent met een pedagogische achtergrond. Al meer dan tien jaar werkt zij met veel liefde met kinderen en families.

Yoga heeft haar ontzettend veel moois gebracht. Als Hoogsensitief persoon weet zij uit eigen ervaring hoe waardevol het is om die momentjes te creëren van rust en verbinding met jezelf.

Omdat zij het belangrijk vindt dat kinderen op jonge leeftijd al in aanraking komen met yoga en meditatie en zo van alle voordelen kunnen genieten in hun verdere leven is zij les gaan geven!

Doe je met haar mee? Debbie verzorgt de lessen Theeleuten voor meiden, de Geluksmomentjes en natuurlijk haar eigen kinderyogalessen bij BLOEI. Tevens biedt zij de therapeutische kinderyoga begeleiding.

www.kidsyogacommunity.nl


Therapiehuis Dordrecht centrum voor integratieve psychotherapie

Integratieve psychotherapie is een kortdurende therapievorm, bedoeld voor kinderen , jongeren en volwassenen.  Het is een cliëntgerichte therapie die ervan uitgaat dat ieder mens deskundig is om zijn eigen probleem aan te pakken.  De therapeut helpt om eigen krachten aan te boren en deze in te zetten om je probleem te veranderen.

De integratieve psychotherapie onderscheidt zich van andere therapievormen door te kijken naar de totale mens. Deze laat op een eigen manier zien of horen dat er iets aan de hand is. Alleen uitgaan van de klacht zou de cliënt tekort doen, want een mens is immers meer dan alleen zijn probleem.

De integratieve therapeut kijkt vanuit verschillende therapeutische modellen naar de cliënt om deze in zijn totaliteit in beeld te krijgen. De doelen en wensen van de cliënt staan hierbij centraal. De therapeut helpt de cliënt zijn eigen oplossingsmogelijkheden te ontdekken. Zodat de cliënt zich op zijn eigen tempo en op eigen wijze weer fijn gaat voelen.

Het Therapiehuis Dordrecht biedt deze effectieve therapie aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Drie deskundige therapeuten (Harold Sauer, Lianne de Keizer en Richelle Hodiamont) met ieder een eigen achtergrond en specialisatie werken samen om jong en oud duurzaam effectieve en kortdurende zorg te bieden. Door de nauwe samenwerking kan een laagdrempelige, systeemgerichte aanpak geboden worden zonder lange wachtlijsten.

http://www.therapiehuisdordrecht.nl