Over Lianne

Mijn naam is Lianne de Keizer. Ik ben integratieve kindertherapeut, geboortetrauma therapeut en docent (mindful) baby-/kinderyoga, èn bovenal moeder van 2 prachtige dochters.

Kindercentrum BLOEI is ontstaan uit de wens om kinderen te begeleiden om emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel in balans te zijn, waardoor ze keuzes maken die goed zijn voor henzelf en hun omgeving. Ik draag graag bij aan een positieve toekomst waarin kinderen volledig tot bloei kunnen komen.

Door verschillende opleidingen en werkzaamheden is mijn overtuiging versterkt dat er oneindig veel manieren zijn om kinderen te begeleiden om tot volledige bloei te komen. Om de levensvreugde te ervaren en met tegenslagen om te leren gaan. En dat er prachtige manieren zijn om allerlei problemen van deze tijd waar kinderen mee te maken kunnen krijgen, te voorkomen en aan te pakken.

Binnen Kindercentrum BLOEI help ik kinderen en jongeren een positief zelfbeeld te creëren (behouden), om gevoelens te uiten, plezier te hebben, te ervaren dat je goed bent zoals je bent, bewust te zijn van je lichaam en hart.

Omdat ik vele kinderen begeleid heb waarbij de klachten al in de vroegkinderlijke ontwikkeling ontstaan waren, soms zelf in de buik van de moeder, ben ik me verdere gaan specialiseren in het begeleiden en behandelen van moeders en baby’s. Want een gezonde moeder ontwikkelt een optimaal moederinstinct en kan haar kind optimaal verzorgen.

Zo heb ik ondertussen vele moeders, baby’s, kinderen en jongeren op hun pad mogen begeleiden. Ondertussen deel ik mijn kennis met andere vrouwen binnen verschillende opleidingen en opleidingsinstituten.


16938776_1031120260327088_9100877675229794880_n


Mijn opleidingen en cursussen

Untitled-design-7

Training Je Geboorte in Kaart
Geboorte in Kaart Academie (sept 2018)

Geboortetrauma Consulent/ Geboortetrauma Therapeut – post-HBO
De Geboortespecialist (dec 2017/ mei 2018)

Baby yoga – HBO
Baby Bonding Academy (sept 2017)

Therapeutische Kinderyoga – Post-HBO
Arterre (jan 2016)

Holistische Kinderyoga – Post-HBO
Arterre (jan 2016)

Mindfulness & Meditatie – Post-HBO
Arterre (2015)

Mentaliseren Bevorderende Kindertherapie – Post-HBO
Rino Groep (2015)

Hypnotherapie bij kinderen – Post -HBO
Ashana Holistic Education (2015)

Psychosociale Basiskennis – Post-HBO
Nederlandse Academie voor Psychotherapie (2014)

EMDR voor kinderen –  Post-HBO
Nederlandse Academie voor Psychotherapie (2014)

Integratieve Kindertherapie – Post-HBO
Nederlandse Academie voor Psychotherapie (2012)

Basisopleiding Psychotherapeutische Wetenschappen – Post-HBO
Nederlandse Academie voor Psychotherapie (2010)

Pedagogiek – HBO
Hogeschool Rotterdam (2006)