Holistische Zwangerschaps-Coaching

Holistische Zwangerschaps-Coaching is een positieve vorm van coaching aan vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn, met als doel klachten te voorkomen en gezondheid en warmte rondom het zwangerschaps- en geboorteproces te stimuleren.

In minimaal drie sessies wordt samen met jou en, indien gewenst, je partner bewuste tijd en aandacht gegeven aan het bijzondere proces van zwanger worden en zijn. We besteden aandacht aan het contact (leren) maken met jouw intuïtie, kennis, wijsheid en natuurlijk met jouw ongeboren kindje. We maken gebruik van bijzondere technieken vanuit mindfulness en yoga en werken aan een gezonde ademhaling.

Ook komen geboortewensen en verwachtingen aan bod en stemmen we af op jouw behoefte om tot een passend geboorteplan te komen. Drie bijzondere momenten van samen-zijn om goed voorbereid en in jouw kracht het zwangerschaps- en/ of bevallingsproces aan te gaan!

Voor wie

Alle vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn.

Waar 
Kindercentrum BLOEI, Haringstraat 8A, Dordrecht

Kosten
De investering voor een coachings-traject is €275,- (3 sessies van 1,5 uur voor jou en je partner), inclusief geboorteplan + achtergrond en oefeningen in map en gezonde versnaperingen tijdens de sessies.

Aanmelden
Stuur voor aanmelding een mail naar info@kindercentrum-bloei.nl


Zwangerschapscoaching