Geboorte in Kaart

De unieke geboorte van jouw kind, vertelt haar of zijn verhaal. Hoe je wordt geboren, laat een wezenlijke indruk achter. Alles wat jij meemaakt vanaf het moment dat jouw kindje klaar is om te worden verwekt, de samensmelting van eicel en zaadje en de tijd dat je jouw kindje draagt in jouw buik, alsmede de geboorte en eerste levensuren buiten in de ‘echte’ wereld is elke indruk, de eerste. En die allereerste indruk is blijvend. Dat bepaald hoe jij het leven ervaart, beleving van dagelijkse dingen en is de ‘blauwdruk’ voor hoe jij je beweegt en gedraagt in jouw leven.

De indruk van de geboorte van jouw kind, de geboortepatronen zijn de ‘blauwdruk’ onder haar of zijn gedrag. Door deze patronen te herkennen en te begrijpen waar ze vandaan komen, kun je jouw kind beter begrijpen. Je kunt je makkelijker afstemmen en jouw kind op een beter passende wijze benaderen. Jouw kind voelt zich gezien en deze bevestiging en erkenning is de eerste en meest waardevolle verandering.

Het inzicht in de geboortepatronen maakt de behoefte die daaronder ligt zichtbaar en de ontdekking wat jouw kind nodig hebt om weer verder te kunnen groeien geeft jou als ouder(s) meer houvast om jouw kind liefdevol, harmonieus en in vrijheid te kunnen laten (op)groeien.

Benieuwd wat het verhaal van de geboorte van jouw kind te vertellen heeft? Maak een afspraak voor een ‘geboorte in kaart’.

Voor wie

Iedereen die nieuwsgierig is naar het unieke Geboorteverhaal van zichzelf òf zijn/ haar kind.

Waar 
Kindercentrum BLOEI, Haringstraat 8A, Dordrecht

Kosten
De investering voor een Geboorte in Kaart is 295 euro. Dit omvat twee individuele sessies (sessie 1 duurt ongeveer 2,5 uur en sessie 2 duurt ongeveer 60 minuten), een eigen uniek geboorteverhaal met uitgewerkte geboortepatronen in speciale cadeau-verpakking, alleen voor jou!

Aanmelden
Stuur voor aanmelding een mail naar info@kindercentrum-bloei.nl.


Untitled-design-7