Contact


Heeft u een vraag? Of wilt u uw kind aanmelden?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Praktijkadres/ bezoekersadres
Haringstraat 8A
3311VH Dordrecht

Postadres
Krommedijk 97
3312CE Dordrecht

Telefoonnummer
06 28287049

E-mail
info@kindercentrum-bloei.nl

Praktische informatie

  • Verschillende zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de integratieve kindertherapie. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u voor vergoeding in aanmerking komt. Bij het informeren kan de zorgverzekeraar vragen naar de AGB-code van de therapeut en de praktijk en naar de beroepsvereniging waar de therapeut is aangesloten. Deze staan onderaan de pagina vermeld.
  • Als de verzekeringsmaatschappij de therapie niet vergoed, kunt u de gemaakte kosten voor de therapie mogelijk aanvoeren als bijzondere ziektekosten bij de jaarlijkse belastingaangifte.
  • Via de Jeugdteams in de Gemeente waar u woonachtig bent kunt u een PGB (persoonsgebonden budget) aanvragen van waaruit de therapie bekostigd kan worden. Hiervoor is een specifieke verwijzing inclusief onderbouwing van de reden voor zorg in deze praktijk wenselijk.

De praktijk staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 24487239

De praktijk staat geregistreerd bij Vektis:
AGB-code zorgverlener 90045661
AGB-code praktijk 9054302

De Praktijk is lid van de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT):
VIT-registratienummer 421.13.A
www.vit-therapeuten.nl

De praktijk is aangesloten bij de stichting RBCZ:
Licentienummer 103203R
www.RBCZ.nl


Bereikbaarheid

De praktijk is goed bereikbaar via het openbaar vervoer (bus). Wanneer u met de auto komt kunt u het beste parkeren in één van de parkeergarages in het centrum. Houdt u rekening met betaald parkeren. De Haringstraat zelf is een autovrije straat.