Baby yoga

Baby-yoga is een heerlijk programma voor ouder en baby om op een fijne, veilige en ontspannen manier met elkaar in contact te zijn en de verbinding te verdiepen. Alles waar je als ouder en baby behoefte aan hebt in deze eerste fase met elkaar.De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1 uur en is bedoeld voor ouders met een baby vanaf 2 maanden tot het kindje bijna gaat lopen.

Ouders worden ontvangen met een kopje thee of koffie. Daarna nemen we plaats op matjes met een heerlijk schapenvachtje waar de baby’s zacht en geborgen kunnen zitten/ liggen en bewegen. Het uur bestaat uit beweging, ontspanning, muziek en massagespelletjes en staat in het teken van ‘bonding’. Er wordt goed gekeken en geluisterd naar de boodschap van jouw baby zodat je als ouder tegemoet kunt komen aan de behoefte.

Tijdens de bijeenkomst is er uiteraard alle ruimte om te knuffelen, te troosten, te voeden of te verschonen als jouw kindje dit even nodig heeft.

Wie
Lianne de Keizer, o.a. kindertherapeut | baby-yoga docent | mama van twee meiden

Waar 
Kindercentrum BLOEI, Haringstraat 8A Dordrecht

Wanneer
Er is nog geen nieuwe reeks gepland. Heb je interesse? Laat het weten zodat we je op de hoogte kunnen houden!

Kosten
De cursus kost €90,-, inclusief cursusmap + muziek en gezonde versnaperingen voor de ouders

Aanmelden
Stuur voor aanmelding een mail naar info@kindercentrum-bloei.nl

* De cursus gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Er is plek voor vijf ouders & baby’s *


Heb jij een speciale behoefte en reden om dit programma individueel met jouw kindje te willen volgen? Bijvoorbeeld omdat de eerste start moeizaam is geweest door verschillende mogelijke omstandigheden?

Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Carshalton_baby_photo_Memory_Gate_holding_feet